Mersin toner kartuş dolumu

Mersin'de toner ve kartuş dolumunda en uygun fiyat garantisi ve kaliteli çözümler elçin'de. Mersin toner dolumu, Mersin kartuş dolumu adresiniz.

Mersin toner kartuş dolumu
25 Şubat 2017 Cumartesi 17:54 tarihinde paylaşıldı.
 Yazıcıdan - Yazıcıya, Dolum yapan firmadan - firmaya toner ya da kartuş dolum fiyatları değişiklik göstermektedir. Genelde müşteri en uygun fiyatlaa dolum yapan firmaları tercih etmektedir. Uygun fiyatlara iş yapan firmalar dolayısı ile toneri ya da kartuşu tam doldurmamaya ya da Çin Mali mürekkep ve Toner tozu kullanmaya itmektedir.
Kullanıcılar uygun fiyata doldurduğunu düşündüğü tonerini yada kartuşunun, baskı kalitesini gördüğünde ben ne yaptım demektedir. Bu da o kişi için yıkım, firma için ise bir daha o müşteriye hizmet edemeyeceği anlamına gelmektedir.

elçin olarak edindiğimiz deneyim ve fiyat politikamız gereği, ucuz mal satacak kadar zengin olmadığımızı biliyoruz. 

Müşterilerimize şunu söylemeyi borç biliriz; dolum fiyatlari ucuzladıkça, kalite ve hizmet ucuzladıgından randıman almak aynı ölçüde zorlaşacaktır. 

Fiyatın neden ucuzladığı ile ilgili; Mersin kartuş dolumu siyah baskı yapan kartuşun içine toz doldurularak yapılan doldurma işleminde, kullanılan toz maliyeti, kalitesine göre 5-15 TL arası değişmektedir. Yalnızca kartuş içine kalitesiz toz koyan bir firma, işçilik hariç % 200, % 300 kar ederken, (Yalnızca toz konulduğunda 3 - 10 dakika arası sürer) kaliteli toz kullanarak yenileme yapan bir firmanın maliyeti 20 TL- 30 TL arasinda değişim gösterir. 

Teni bir Tonerin 50 TL'ye satıldığı düşünülürse, yenileme yapan firmanın kazanç oranı düşük olmasına rağmen satış fiyatları size yüksek olarak yansır, ancak bu parayı ödediğinizde orijinal kalitede baskı almanızın yanında, toplam baskı adediniz doluma göre çok fazla olacağından, kazanan siz olacaksınız. 

Mersin toner dolumu En ucuz toner dolumu fiyatları vererek iş yapan firmalar çok sık müşteri kaybetmelerine rağmen, benzer kalitede iş yapan rakiplerinden kaçan müsterilerin birde bunu deneyelim mantigi ile yeni müşteriler bularak hayatlarını sürdürmektedir. Kaliteli iş yapan firmaların ise müşterileri uzun ömürlüdür. Arada ucuz fiyat cazibesine kapılıp firma değiştirseler de, kısa sürede geri dönmektedirler. 

Mersin büro makinaları firmanız elçin'de; Sağlıklı olarak çalışmak istiyorsanız yalnızca fiyatları ucuz olan toner dolumu yaptırmak yerine toner yenileme yaptırarak ekonomik fiyatlarla orijinal kalitesinde çalışabilirsiniz.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Hakaret edici ve aşağılayıcı cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter dışında yazılan , spam yorumlar ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum yazanlar tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    tasarım: İstanbul A.Ş.
    2024 © Mersin yazıcı servisi, Mersin fotokopi makinası kiralama, Mersin Toner Dolumu Kartuş Dolumu